Őszi ajánlat gabona- és repcetermesztőknek 09.24.


ŐSZI AJÁNLAT GABONA- és REPCETERMESZTŐKNEK

Ajánlatunk részletei ITT olvashatók.

Az elmúlt évek őszi időjárása, a kevés, egyenetlenül érkező csapadék hátráltatta a kultúrnövények tápanyagfelvételét, kezdeti fejlődését. Ez az őszi kalászosokban többnyire a nem megfelelő bokrosodásban, míg repcében az optimálistól elmaradó tőszámban mutatkozott meg.

Rendszeres problémát jelent a gabona-árvakelések elleni védekezés a repcetáblákon, valamint az egyre fokozódó vírusfertőzés az őszi kalászosokban.

Ajánlatunkban szereplő LEVÉLTRÁGYÁK és BIOSTIMULÁTOROK segítségünkre lesznek abban, hogy a kelő növényállományunk számára már a kezdetektől biztosítsuk korai fejlődésükhöz, gyökérképződésükhöz, valamint a bokrosodáshoz elengedhetetlen tápelemeket.

Biostimulátor készítményünk (ASAHI) biztosítja, hogy növényeink a környezeti tényezők által okozott stresszhelyzetek negatív hatását minél gyorsabban leküzdjék, fokozódjon a bokrosodás mértéke, az oldalhajtások képződése, amely a majdani jó termés egyik záloga.

Az AGROMETRY BÚZA CSOMAG őszi kijuttatása tartós gyomirtó hatásával gyommentes fejlődést biztosít az őszi búza kelésétől kezdve egészen a tavaszi szárbaindulásig. A kombináció hatása kiterjed az összes T1-T2 életformájú, magról kelő kétszikű, és a legfontosabb egyszikű gyomfajokra.


Cimkék: